Connect with us

Hír

Nem pihenhetünk, ameddig nem szilárdítjuk meg a QB-posztot

A Browns direkt vagy véletlenül, de nem tudott a másik első körös pickjével irányítót szerezni. Így vagy úgy, de nem a Brock Osweiler-Cody Kessler duóban látják a jövőt, Sashi Brown, a csapat GM-e szerint ugyanis addig nem pihenhetnek, míg meg nem oldják a problémát:

 

Nem pihenhetünk, ameddig meg nem erősítjük a pozíciót. Szükségünk van olyan srácokra, akik együtt dolgozhatnak Hue Jacksonnal, kihozhatják magukból a maximumot. Addig fogjuk ezeket a srácokat keresni NFL-es és egyetemi szinten is, míg nem lesz kellőképpen megerősítve és stabilizálni a poszt. Persze ettől még Osweiler, Kessler és Kevin Hogan itt vannak, keményen dolgoznak és a tőlünk telhető legjobb módon támogatni fogjuk őket.”

 

 

Túl sok lehetőségük már nem maradt DeShone Kizer és Davis Webb azok, akikbe még érdemes lenne viszonylag korán befektetni. A Browns viszont háromszor is húzott az első körben, beáldozva a korai második körös pickjét, így legkorábban csak 2/20-ra választhatnak. Előttük pedig akár a Jets, akár a Cardinals, de szélsőséges esetben akár a Vikings és a Saints is húzhat irányítót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!