Connect with us

Hír

Von Miller karrierévet vár magától

Von Miller a liga egyik legjobb edge rushere, amit szezonról szezonra képes bizonyítani. Tavaly 13,5 sacket illetve 3 kierőszakolt fumble-t produkált, ami egy szavazat híján Év Védője díjat ért – ennyivel előzte meg ugyanis Khalil Mack a szavazáson. Idén azonban úgy véli, hogy karrierje legjobb évét produkálhatja.

 

 

„Úgy érzem, hogy ez az idei Von felülmúlja az összes korábbi Vont.” – nyilatkozta szűkszavúan, de van is alapja a bizakodásának. Tavaly egyrészt tavasszal részt vett az ABC Dancing with the Stars című műsorában, illetve a szerződéses mizériája miatt egy edzésen sem vett részt, amíg nem kínáltak neki új kontraktust. Idén azonban nincs semmilyen TV-s szereplése, új szerződése viszont igen, így semmi nem gátolja meg abban, hogy a Broncos összes offseason edzésén és megbeszélésén részt vegyen. Tervei szerint a teljes nyarat a csapattal kívánja tölteni, ami meghozhatja a legjobb Von Miller szezont pályafutása során, ez ha csak a számokat nézzük, akkor 18,5 sack még 2012-ből.

 

További érv a jó szereplés mellett, hogy bár Wade Phillips távozott a Broncos defense coordinator pozíciójáról, házon belül találtak új szakembert Joe Woods személyében, aki vélhetően nem fog drasztikus változtatásokat véghez vinni ezen a bombaerős védelmen. Egy esetleges sémaváltás sem szabhat gátat sikerének, hiszen a már említett 2012-es szezonjában is 4-3-as védelemben sikerült ezt a számot elérnie.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!