Connect with us

Hír

A bőség zavara a Buccaneersnél

Egy évvel ezelőtt a Buccaneers megadta Doug Martinnak a sztárfutóknak járó szerződést, azonban Martin nem úgy teljesített, ahogyan azt a szerződése alapján elvárták tőle.

 

 

Martin az előző szezon végén négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a ligától, ebből három meccs a következő szezonra maradt, így az első három héten biztosan nélkülöznie kell kezdő futóját Dirk Koetternek. Azonban az sem biztos, hogy az eltiltását követően visszakerül-e a kezdőbe, ugyanis rendkívül mély a Bucs running back poszton.

„Rengeteg futónk van. Ez persze köszönhető annak, hogy tavaly sérülések miatt rengeteg srácot kellett bevetnünk. Jacquizz Rodgers, Charles Sims és Peyton Barber is szerephez jutott az előző szezonban, a mostani draftról meg érkezett az ötödik körben Jeremy McNichols a Boise State-ről, úgyhogy valamit ki kell találnunk, hogy mit kezdjünk ennyi futóval. Doug visszatérése pedig csak bonyolítani fogja a helyzetünket, fogalmunk sincs mi lesz vele az eltiltása leteltét követően. Az biztos, hogy az eddig elvégzett munkájára nem lehet panasz.”

Martin, eltiltását követően bukta a 2017-es garantált fizetését, így a Bucs halott pénz és minden gond nélkül vághatná ki és spórolna 5.7 millió dollárt az idei évre, úgyhogy a futónak az idei offseasonben nagyot kell mennie ahhoz, hogy meggyőzze a csapat vezetőit, hogy érdemes vele tervezni az eltiltása ellenére is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!