Connect with us

Hír

A Browns újoncát felmentették a vádak alól, alá is írta szerződését

Hatalmas kő eshetett le Caleb Brantley, a Browns újonc belső védőfalembere szívéről. A nőverő balhéja miatt óriásit csúszó játékos az 6. körben került kiválasztásra a Browns által, pedig bőven esélyes volt a 2. körre is, ha nem feljebb. Emiatt sok-sok dollármilliót bukott, ám úgy tűnik, most sínen lehet az élete.

 

 

A Browns kiemelte, hogy amennyiben a játékost bűnösnek ítélik, akkor azonnal kivágják, de egy ilyen tehetséget a 6. körben nagyon ritkán talál az ember. Brantley-n tehát hatalmas nyomás volt, ám a hét közepén jött a hír, hogy nincs elegendő bizonyíték ahhoz, hogy vádat emeljenek a játékos ellen, ezért felmentették a vádak alól. A hír a Browns front office fülébe is eljutott, így azon nyomban szerződést raktak a fiatal játékos elé, aki alá is írta azt, így papíron 4 évig a Browns szolgálataira lehet, piszkosul kevés pénzért.

 

Brantley hatalmas tehetség, akinek a játéka Aaron Donaldéhoz hasonlítható leginkább, ami nem rossz ajánlólevél a profik között. Danny Sheltonnal középen nagyon jó párost alkothatnak, a két szélen két fiatal játékos gyakorolhat nyomást az irányítóra, a linebacker sorban pedig egy All-Pro kaliberű Jamie Collins irányíthatja a védelmet, egészen pazar kilátások nyíltak meg Clevelandben az utóbbi évek rossz szériája után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!