Connect with us

Hír

A Chargers megszívatta a Patriotsot

A Chargers immáron régi/új városban kezdi meg a 2017-es idényt, egy olyan csapattal, ami már az utóbbi szezonban állandósulni látszó sérüléshullámot is képes lehet túlélni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy két guardot is draftoltak a már meglévő (egyben nem túl acélos) támadófalukba, az egyiküket ráadásul Bill Belichick orra elől.

 

 

Dan Feeney ugyanis a Patriots radarján is szerepelt, és felhőtlen öröm fogadta, hogy a játékos a 72. draftpicken a Patriotsé lehet. Igen ám, csak Tom Telesco úgy gondolta, hogy nem elég nekik Forrest Lamp, aki szintén guard, és a második körben került a csapathoz, ezért a hozzá hasonlóan csúszó Feeney-t választották ki a 71. draftpickkel, közvetlenül a Pats orra elől. Ezek után inkább cseréltek a Titansszel plusz draftpickért, és lejjebb mentek a drafton.

 

Mike Reiss, az ESPN munkatársa szerint ez döntően befolyásolta David Andrews szerződésének meghosszabbítását, ugyanis az eredeti terv Feeney draftolása, majd centerként játszatása lett volna, csak a Chargers beleköpött a levesbe. Azért a Pats így sem járt rosszul…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!