Connect with us

Hír

A támadófalamért el kell pusztítanom a védőket

Devonta Freeman, a Falcons remek futója lassan egy új szerződés elé néz. Azonban tisztában van vele, hogy a jó teljesítmény nem csak az ő érdeme, nagyon sokat köszönhet a kiváló támadófalnak, a falemberek a belüket kidolgozzák a meccsen. Épp ezért az a minimum, hogy segítsen nekik:

 

Agyondolgozzák magukat a meccsen, nincsenek rotálva, csak akkor pihennek, ha TD-t szerzünk és jön fel a védelem. De ha vezetünk egy 18 playes drive-ot, akkor végig a pályán vannak. Én viszont tudok nekik segíteni, főleg azzal, ha nem hagyom, hogy szereljenek. Ha kiszabadulok a tackle-ből, ha megbüntetem a védőket, akkor megtudom nyújtani a játékokat, így pedig nekik is könnyebb lenne.

 

 

Freeman az utóbbi két évben kétszer lépte át az 1000 yardos határt, tavaly 4,8 yardot átlagolt, valamint ez idő alatt összesen 22 TD-t szerzett. Ez elég komoly teljesítmény ahhoz, hogy egy jó 6-8 millió dolláros szerződést kapjon. Nem csoda, hogy segítene a falembereknek, az se lenne meglepő, ha jó szokáshoz híven majd (amikor nem csak 600 ezret keres évente) meghívná a falembereket egy vacsorára, esetleg egy-egy óriástévére.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!