Connect with us

Hír

Alex Smith tudja, hogy közeleg a vég

Nagyon ismerős érzés foghatta el Alex Smitht, mikor a Chiefs felcserélt az első kör 10. helyére és kiválasztotta Patrick Mahomest. Elég egyértelmű jele volt ez annak, hogy a Chiefs szeretne továbblépni a közeljövőben és mi is emlékezhetünk, hogy pár éve kvázi ugyanez történt a 49ersnél is Kaepernick draftolásakor.

 

“Van egy kis hasonlóság. Én egy idős irányító vagyok, a csapat pedig draftolt egy fiatal srácot, akit szeretnének fejleszteni.”

 


A 33 éves QB-nak ugyan a 2018-as szezonra is van szerződése, viszont akkor $20,8 milliót foglalna a sapkából és mindössze $3,6 millió halott pénz benyelése mellett elküldhető. Smith is tudja, hogy nem vele képzeli el a Chiefs a 2017 utáni jövőt. Ettől még persze megérti a csapat vezetőit.

 

“Úgy gondolom, hogy a Chiefs csupán erre az évre kötelezte el magát mellettem. De ez ilyen. Most kicsit más helyzetben vagyok, mint legutóbb, de megértem. Ha bármelyikünk GM lenne, hülyeség lenne nem felhalmozni a tehetségeket a sportvilág legfontosabb posztján. Egyszerűen őrült lennél, ha nem így tennél.” 

 

A 2012-es szezonban ugyebár Jim Harbaugh leültette Smitht a padra és beállt helyette az újonc Kaepernick és Super Bowlba jutottak. Vajon ez lesz Andy Reid, Patrick Mahomes és a Chiefs sorsa is?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!