Connect with us

Hír

All-int mondott Abdullahra a Lions

Ameer Abdullah volt az Arizona Cardinals célpontja a drafton két éve, csakhogy a Lions elvitte előlük és így kénytelenek voltak David Johnsont (aki All-Pro szinten nyomja azóta) behúzni helyette. A Lions se a piacról, sem a draftról nem hozott futót, így nyilván mindent feltettek Abdullahra, hátha hozza azt, amiért David Johnson előtt választották ki.

 

 

A futó önbizalmával nincs gond, korábban azt nyilatkozta, hogy bárkit lenyomna, akit a csapathoz vinnének. Csakhogy nem nagyon tud egészséges lenni: hiába játszott újoncként 16 meccset, folyamatosan volt valami nyavalyája, tavaly meg egy lábsérülés miatt csak két meccsen tudott pályára lépni. Igaz, azokon legalább 5,6 yardot átlagolt, legalább ennyi öröm volt benne.

 

Mivel a Lions keretében ott van Theo Riddick (357 futott yard), Zach Zenner (334 yard) és Dwayne Washingon is (265 yard), Abdullahnak nem lesz nehéz dolga kezdőbe verekedni magát. Riddick jó eséllyel a liga legjobb elkapó futója, de futni nem tud, Zennerben lenne ugyan potenciál, de sokat sérült és inkább rövid yardos szituációknál használják, Washington pedig inkább speciális egység játékos, a futójáték tehát Abdullahon áll vagy bukik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!