Connect with us

Hír

Beckham több pénzt kap a Nike-tól, mint a Giantstől

Odell Beckham Jr. az éjjel írta alá a valaha volt legnagyobb cipő-szerződést az NFL játékosok történetében, öt év alatt $25 milliót fog kapni a Nike-tól. Ez különösen annak fényében vicces, hogy az újoncszerződése a Giantsszel 4 évre, $10,4 millióról szól csak, tehát bőven több pénzt keres majd csupán egyetlen szponzorációs szerződésből, mint a csapatától.

 

 

Beckham szerződése mostanság járt le a Nike-val és a játékos, illetve az ügynöke egyébként az Adidasszal is tárgyalt, ráadásul tőlük volt előbb ilyen nagy ajánlatuk, a Nike-nak azonban joga volt 10 nap alatt megadni ugyanezeket a feltételeket – ahogy mondjuk egy RFA státusz esetén is láthatjuk -, ők ezt az éjjel megtették.

 

Beckham az egyik legismertebb játékos a földön, ráadásul nem is fogja magát vissza, ha stílusról és cipőkről van szó, akár a pályán, akár a pályán kívül, rengeteg képet láthatunk róla különleges, egyedi Nike cipőkben az interneten akár meccsnapon, vagy egy bármilyen szabadnapon is. Persze még Beckham szerződését sem lehet hasonlítani LeBron James a sportszergyártóval kötött, élete végéig szóló kontraktusával.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!