Connect with us

Hír

Bellnek nem tetszik, hogy Big Ben nyomást gyakorol rá

Egy ártatlan nyilatkozatból kisebb hiszti keveredett a sajtóban – vagy lehet mégsem volt ártatlan? Ben Roethlisberger nyilatkozott Le’Veon Bell ügyével kapcsolatban, aminek a lényege, hogy reméli hamarosan újra együtt lehetnek az edzőpályákon. Bell azonban enyhe noszogatásnak vette, hogy írjon már alá végre a Steelershöz.

 

 

Bell ugyanis amióta megkapta a franchise taget, nem írta még alá, ergo nincs érvényes szerződése 2017-re. Már a franchise tag aláírásával sem járna rosszul ($12,1 millió, ami toronymagasan a legnagyobb átlagfizetés lenne a posztján), de garantálhatjuk, hogy hosszú távon is szép summa üti majd a markát, akárhova is írjon alá. Big Ben nagyon szeretné, ha ez a Steelers lenne.

 

Nem félek attól, hogy amíg nincs velünk az edzéseken, addig elromlana köztünk a “kémia”, és hirtelen elfelejtenénk együtt játszani, de azért nem bánnám, ha végre újra láthatnám őt felszerelésben, mert a kirakósunk fontos darabja. Mivel még nem épült fel teljesen a sérüléséből, ezért nem tud részt venni az edzőtáborban, de csak remélni tudom, hogy ez hamarosan megváltozik. Szükségünk van rá, mert együtt bármire képesek vagyunk, de ez csak rajta múlik. – mondta Big Ben az esetről.

 

Nos, Bell ezt nyilvános baszogatásnak könyvelte el, hogy sürgesse már a dolgokat, és írjon alá gyorsan. Bell távolmaradása köztudott, hogy nem a sérülése miatt van, és ezt Roethlisberger is pontosan tudja, mégis rosszul esett neki egy olyan ember kritikája, akit többször is agyonfizetett a Steelers csak azért, hogy maradjon, ami Bell esetében még nem történt meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!