Connect with us

Hír

Big Ben: most itt vagyok és csak ez számít

Jó pár Steelers szurkoló záróizma összeszorulhatott, amikor Ben Roethlisberger a visszavonulással kezdett el kacérkodni a szezon után. Ezt pedig illett komolyan venni, és maga Big Ben is azt válaszolta nemrég, amikor rákérdeztek a dologra, hogy “Mit gondoltál, hogy hazudok?”. Most azonban már csak a csapatra fókuszál:

 

Itt vagyok és csak ez számít. Látni fogod, ahogy a pályán leszek minden snapen, amin ott kell lennem. Mint mondtam, 110 százalékosan elkötelezett vagyok.

 

 

Bár a statisztikáin annyira nem látszik, Big Ben az utóbbi évek egyik leggyengébb szezonját hozta (önmagához képest), főleg az év utolsó szakaszában. A 13. héttől kezdve 7 meccsen lépett pályára, és bár a csapat csak a Patriotstól kapott ki a döntőben, az irányító inkább elvett, mint hozzátett az offense teljesítményéhez. A utolsó hét meccsen 9 TD mellé volt 10 interceptionje, A Chiefs és a Bills ellen úgy tudott nyerni a csapat, hogy Big Ben 0/4-es TD-INT arányt tudott felmutatni, de a legfájóbb mégis talán a Patriots elleni nagyon sima vereség lehetett.

 

Big Bennek még három évig van érvényes szerződése. Ha esetleg jövőre visszavonulna, 12 millió dollár dead money keletkezne utána, ha pedig kitölti a szerződését, 2018-ban és 2019-ben is 23,2 millió dollárt fog foglalni a fizetési sapkából.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!