Connect with us

Hír

Blount: Wentz köré szívesen építesz csapatot

LeGarrette Blountot leigazolta az Eagles egy évre és ezzel megütötték a főnyereményt, hiszen nagy hasznára lehet a csapatnak, mivel egy olyan szerepkört vesz át, amiben borzasztó volt az Eagles tavaly. A rövid yardos szituációk mellett pedig teret kaphat és hatékonyabb lehet játékával a play action is, amivel a csapat irányítójának, Carson Wentznek a dolgát könnyíti majd meg. Blount egyébként eddig is elit irányítóktól kapta a handoffokat Brady és Roethlisberger személyében, most pedig nagyon várja a közös munkát a jövő egyik nagy tehetségével, Wentz-cel.

 

 

“Egy nagyon tehetséges játékos. Nyilván a draft classa és a generációja egyik legjobb irányítója. Szerintem megvan benne a potenciál, hogy egy igazán különleges játékos váljon belőle. Megvan benne minden, ami ehhez kell és megvan a hozzáállása is, amivel maximalizálhatja a képességeit, amennyiben továbbra is keményen dolgozik majd. Carson egy olyan srác, aki köré szívesen építesz csapatot.”

 

Blount az Eagles támadósor legújabb erősítése, miután a tavasz folyamán megszerezték Alshon Jefferyt és Torrey Smitht is, ezzel pedig növekedtek az elvárások is a csapat iránt.

 

“Sok itt lévő játékos nagy része lesz annak, hogy ez a csapat sikeres legyen a jövőben. Én is részese akarok lenni. Volt már részem igazán különleges dolgokban és úgy érzem, itt is különleges dolgok várnak rám.”

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!