Connect with us

Hír

Brady kiterjesztené a TB12 brandet még a visszavonulása előtt

A Patriots klasszisa elmondása szerint még bőven van benne annyi, hogy 45 éves koráig játsszon, de nem árt, ha a foci utáni életre is gondol. Ennek megfelelően szeretne terjeszkedni a saját TB12 márkanevével, és már fel is vette a kapcsolatot az erre szakosodott üzletemberekkel.

 

 

Bradyről – többek között – az híresült el, hogy rendkívül odafigyel az egészséges életmódra, szigorú étrendjét hosszú évek óta betartja, percre pontosan be van osztva minden egyes napja az étkezéssel és a különböző edzésekkel kapcsolatban, ezek mellett ugye focizik és a családjára is időt szán. Azonban Brady nem csak magát, hanem minél több embert szeretne rábírni erre az életmódra, és itt jön a képbe saját márkája, a TB12.

 

A Boston Globe újságírója, Mark Shanahan szerint szeretné kiterjeszteni a márkáját különböző edzőfelszerelésekre, mint például a kettle bellekre, aerobik labdákra és egyéb gyógytornához és edzésekhez szükséges eszközökre, illetve az egészséges életmódhoz szükséges étkezést vagy alvást segítő eszközökre. A hirtelen sietség oka, hogy Brady még jóval a visszavonulása előtt szeretné felfuttatni a márkáját, és a terve, hogy minél több sportedzőhöz, gyógytornászhoz, fizioterapeutához és hasonló munkával foglalkozó személyhez eljussanak ezek a termékek, amikkel segíthetik a hozzájuk bekerülő emberek életét egészségesebbé tenni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!