Connect with us

Hír

Carr nyugtalan a tárgyalások tempója miatt

Többször volt már szó Derek Carr szerződésének meghosszabbításáról, amit a draft környékére ígért a Raiders. Mint azóta tudjuk, a draft három hete lepörgött, a játékosnak pedig még mindig nincs új szerződése, és ez egyre nyugtalanabbá teszi őt. Elmondása szerint a traning campek kezdete előtt szeretné aláírni új szerződését.

 

 

A tárgyalások lassúságának miértjét nem tudni, az biztos, hogy nem Carr szándékain múlik, hiszen szíve szerint a Raidersen kívül nem focizna máshol. Mint minden hosszabbítás, valószínűleg az övé is a piszkos anyagiakon múlik, ami nem véletlen. Carr ugyanis bőven letett annyit az asztalra, hogy a legjobb irányítókhoz méltó gázsi üsse a markját, ez pedig mostanság évi 25 millió dollár körül mozog. Carr nyilatkozata szerint azonban nem hogy lassú, hanem szinte áll a kommunikáció az ügynöke és a Raiders között, amit nem tud mire vélni.

 

Az egy elképzelhető forgatókönyv, hogy a Lions és a Raiders egymásra vár, mivel mindkét csapat irányítója csúcsfizetés előtt áll. Jelenleg Andrew Luck kapja éves átlagban a legtöbb pénzt, egészen pontosan 24,2 millió dollárt, és nem kizárt, hogy a két úriember a 25 milliós határt is átlépheti. Tavaly a Coltsnál presztízs kérdés volt, hogy Luck legyen a legjobban fizetett irányító a ligában, nem tudni, hogy a két csapatnak vannak-e ilyen szándékai. Ám az biztos, hogy amelyikük előbb kap szerződést, az lesz a másik viszonyítási alapja, és ezt mindkét irányító ügynöke pontosan tudja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!