Connect with us

Hír

Dalvin Cook parádézik a rookie minicampben

A Minnesota Vikings hamar túl szeretne lendülni Adrian Peterson elvesztésén, és Latavius Murray szerződtetése mellett a draft második, számukra a játékosbörze első választásával a Florida State running backjét, Dalvin Cookot választották ki. Cook nem a tehetsége, hanem az off-field dolgai miatt csúszhatott a második napra, de a Vikings látja benne a franchise következő emblematikus futóját. A riportok szerint ezt a játékos is egyre jobban igazolja a nemrég kezdődő rookie minicamp során.

 

 

„Dalvin nem hazudtolja meg magát, azt látjuk tőle edzésen, amit a játékosfigyelők által összeszedtünk róla: megvan a sebessége, jó a lábmunkája, remekül lát a pályán. Nagyon intelligensen játszik, ez abból a pár edzésgyakorlatból is tisztán látszik, amiket az utóbbi időben gyakoroltunk, simán átlátja a blitzeket.” – mondta a játékosról Mike Zimmer.

 

Egyelőre még nem tudni, ő vagy Murray lesz a backfielden az első héten, de Cook nem csinál abból problémát, ha még nem jön el az ő ideje.

 

„Az a célom, hogy megtaláljam, megtalálják a helyem a csapatban, hogy ott és akkor segítsek, ahol és amikor tudok. Még ha ez csak pár snapet jelent, akkor is a legjobbamat akarom nyújtani.”

 

Cookra hasonló sors várhat, mint tavaly Derrick Henryre, akit szintén egy nagy volumenű running back szerződtetése ellenére hoztak a csapathoz. Már csak egy olyan támadófal kéne elé, ami Henrynek is megadatik Tennessee-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!