Connect with us

Hír

Dont’a Hightower a diabéteszre hívja fel a figyelmet

Pár napja néhány nő jelent meg a New England Patriots edzőközpontjánál, akik Hightowert keresték. Sokan nem is tudták mire vélni, de mint kiderült, a linebacker személyesen hívta meg őket, mivel mindegyikőjük diabéteszes, Hightower pedig talán a legnagyobb nagykövete a betegségnek a ligában.

 

 

Hightower édesanyja, nagyanyja és nagynénje is diabéteszes, így személyes okok is fellelhetők a motivációja mellett. Eleinte nem akarta a nyilvánosság elé hozni az akcióit, de édesanyja biztatására immáron arccal együtt vállalja fel a sok beszédet és figyelmet, amit ennek a betegségnek szentel. Mivel első kézből tapasztalhatta ennek a betegségnek a hátulütőit, mindent meg szeretne tenni annak érdekében, hogy ez ne okozzon problémát az embereknek.

 

Édesanyám az én “Csodanőm”, aki miatt ma a nyilvánosság előtt beszélek a diabéteszről. Bár beteg volt, mégse panaszkodott, és mindent megtett azért, hogy a testvérem és én normális körülmények között nőjünk fel. Az ő akaratereje inspirált engem karrierem során, ami nélkül nem itt tartanék. Eddigi életem során segített nekem, és amióta focista vagyok, igyekszem mindent viszonozni neki. De nem állok meg egyedül nála, szeretném, ha minél több ember élne teljes életet. Nem vagyok az a fajta ember, aki figyelemhiányos, elég csak a hálálkodó arcokra néznem, mindenért kárpótol. A diabétesz ugyanis teljesen felforgathatja egy ember életét, de ha akár egy embernek tudok esélyt adni a normális életre, már megérte a sok éves munka!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!