Connect with us

Hír

Duane Brown nem edz, míg nem kap új szerződést

A legtöbb ofseason edzés önkéntes, bár azért a legtöbb játékos, hacsak nincs valami halaszthatatlan dolga, akkor részt vesz rajta. Akik nem, azok általában így tüntetnek valamiért. Ezt csinálja a Houston Texans left tackle Duane Brown is.

 

 

A lassan 32 éves Brown egy elképesztően jó tackle, a Texans messze legjobb falembere. 2010-óta a posztja krémjéhez tartozik, természetesen meg is van fizetve, évi átlagban 8,9 milliót visz haza. Igen ám, de az utóbbi szerződéséből már csak két év van hátra, és hiába keresne 9,65 és 9,75 milliót, egy cent sem garantált belőle. Így egy offseason előtti sérülés vagy bármi esetén kivághatná a csapat, ő pedig pénz nélkül maradni. Így úgy döntött, addig nem edz, míg nem kap egy új szerződést a csapattól, állítja a Houston Chronicle.

 

Az LT fizetésen nagyon elszálltak most, Riley Reiff, Matt Kalil 11 millió körül keresnek, Russell Okung pedig 13,2 milliós fizetésével pedig a legjobban kereső LT, ami azért nagyon vicces, mert egyikük sincs még csak a top15-ben sem. A korábbi első körös Brown jelenleg simán kaphatna a piacon egy Andrew Whitworth féle 11 milliós fizetést, de a 13 millió sem elrugaszkodott elképzelés rövid távon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!