Connect with us

Hír

Ebron új szerződést kaphat

A korábbi első körös Eric Ebron detroiti pályafutása eddig inkább bust, mint boom. Voltak jobb meccsei, évről évre fejlődik, tavaly már 700 yard is összejött neki, viszont cserébe csak egy TD-t szerzett, három év alatt pedig 1500 yard és hét TD a mérlege. Ráadásul folyamatosan sérülésekkel küzd, már az is valószínűtlen volt, hogy az 5. éves  opcióját lehívják. Mindez azért is lehet fájó Detroitban, mert például Aaron Donaldot vagy Odell Beckhamet is választhatták volna helyette. Az új vezetés azonban bízik benne:

 

Bob Quinn (GM – a szerk.) az én emberem, nagyon gyakran beszélünk egymással. Vannak elvárásai felém és remélhetőleg megtudom neki adni, amit vár tőlem.

 

 

Meglepő lenne, ha Ebron már most kapna egy hosszú távú szerződést, hisz két évig még relatíve olcsón játszana. Azonban Quinn New Englandből jött, ott pedig Rob Gronkowski nagyon hamar kapott nagyon nagy szerződést, így hiába a negyedik legjobban kereső TE, sokáig nagyon csapatbarát volt a fogyasztása (még egy évig az is lesz). Ebron reálisan 6 és 8 millió dollár körül kereshetne most a piacon, kiindulva abból, hogy például Jermaine Gresham is 7 milliót tehet zsebre.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!