Connect with us

Hír

Eddig nem a Rams a Goff-trade nyertese

Tavaly a 2015-ös szezon után a Titans volt a leggyengébb csapat a ligában, övék volt az 1/1-es választási jog. A Rams a 15. helyről húzhatott, viszont nagyon kellett nekik egy potens irányító, így cseréltek: a 2016-os 1/15, 2/43, 2/45 és 3/76-os, illetve a 2017-es első és harmadik körös pickjüket áldozták be érte. Ez lett az ára Jared Goffnak.

 

 

Goff újonc évében borzalmas volt: 7 meccsen kezdett, 1089 yard, 5 TD, 7 INT,  63,6-os  passer rating. Persze az egész Rams offense gyenge volt, de még így is inkább lefelé lógott ki. Ezzel szemben a Titans a kapott pickekkel elkezdett csapatot építeni. Egy-két trade után végül ezeket a játékosokat húzták be: WR Corey Davis, RB Derrick Henry, RT Jack Conklin, TE Jonnu Smith, DT Austin Johnson.

 

Jack Conklint nem kell bemutatni, újonc évében első csapatos All-Pro lett. Henry nem tudott eddig kiteljesedni DeMarco Murray mögött, de a 4,5 futásonkénti átlag, a 490 yard és az 5 TD így sem rossz tőle. Már csak azért sem, mert még így is messze jobban játszott, mint a ramses Todd Gurley. Corey Davis idei első körös elkapó, ahogy Jonnu Smith is idei fogás. Austin Johnson tavalyi második körös volt, sérülései miatt nem nagyon játszott. Nem mintha ez akkora tragédia lenne, ha belőle vagy például Smithből nem is lesz sztár, azért még így is bőven, nagyon-nagyon jól járt a Titans.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!