Connect with us

Hír

Egy hölgyet alkalmaz a Jets DB edzőnek

Újabb nőnek sikerült bejutnia az NFL körforgásába! Ezúttal a New York Jets bízott meg egy hölgyet arra, hogy ideiglenesen edzősködjön a csapatnál. Collette Smith a harmadik nő, akinek ez sikerült, és aki innentől a Jets defensive backjeiért felel majd a training campek során. Smith érthető okokból oda és vissza van az örömtől.

 

 

Azóta se tudom, hogy ez most csak egy álom volt vagy sem, rendkívül boldog és büszke vagyok! New York-iként különösen fontos számomra, hogy az összes NFL csapat közül az imádott Jets keresett meg, hogy legyek náluk edző. Isten megtiltotta, hogy a Patriotsnál vállaljak munkát, de még annak is ellentmondtam volna, hogy edzést vezethessek. Így szerencsére nem kellett a nagyfőnök akaratával szembe mennem! Nekünk nőknek nagyon sok dolog nyomja a vállunkat, nekem most már a foci is ide tartozik! Az ilyen lépések segítik előtérbe helyezni a nőket, és megmutatja, hogy igenis megéri nagyot álmodni! Egy nap majd főedzőnek is kineveznek egy nőt, meglátjátok!

 

Todd Bowles elmondása szerint az összes defensive backet a kezeire bízza, másnak nem lesz beleszólása a munkájába. Hát, maradjunk annyiban, hogy nem a legjobb feladatot kapta, bár így ő dolgozhat először a két nagy reményekkel draftol Jamal Adams és Marcus Maye játékán. Mivel Smith korábban safety pozícióban játszott a New York Sharksban, és a kemény ütéseiről volt híres, azt hiszem jó kezekbe kerülnek majd. További érdekesség, hogy az első női alkalmazottat (jen Welter) éppen Bowles mentora, Bruce Arians vette fel még 2015-ben a Cardinalshoz, tavaly pedig Kathyn Smith került a Billshez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!