Connect with us

Hír

Fowler sokat vár magától

A defensive end Dante Fowler a 2015-ös draft 1/3-asa volt, azonban eddig nem sikerült megfelelnie az elvárásoknak. Az első szezonja előtt ACL szakadást szenvedett egy kontaktus nélküli megmozdulás során az újoncok edzőtáborában, így csak tavaly tudott pályára lépni. Nem volt rossz, de azért még bőven van hová fejlődni:

 

A tavalyi év egy nagy tapasztalat volt a számomra a pályán és a pályán kívül is. Ez volt az első szezonom, amikor a pályán voltam. Úgy éreztem magam, mintha megint freshman lennék az egyetemen. De rengeteget fejlődtem, különösen a felvételek elemzése kapcsán: megtanultam, mit csináljak és mit ne csináljak. Jó úton járok.

 

 

Fowler első szezonjában  16 meccsen lépett pályára, de csak egyszer volt kezdő. 32 tackle, 4 sack és 5 leütött labda került a neve mellé, ami kvázi újonctól nem is rossz, de nyilván nem emiatt hozták ide. Most kapott mellé elit társakat, hisz például Calais Campbell mellől rohamozhat, ami mindenképp jót fog tenni. Egy 10 sackes szezon nem lenne rossz harmadik évére, főleg, hogy gyakorlatilag az alapján döntik el, hogy lehívják-e az ötödik éves opcióját, vagy csak egy sima RFA tendert tesznek rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!