Connect with us

Hír

Jerry Jones-nak ismét sikerült belehúznia

A Dallas Cowboys annak ellenére választotta ki az ide draft harmadik körében a cornerback Jourdan Lewist, hogy júliusban még bíróság elé kell állnia családon belüli erőszak vádja miatt. A jelentés szerint Lewis végighúzta barátnőjét a nappalija padlóján, majd a nyakánál fogva kezdte el fojtogatni. Azonban kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom a Michigannél eltöltött idő alatt.

 

 

A Dallas Morning News úgy tudja, hogy ugyanazt a lányt egy másik esetben is bántalmazta. A sértett elmondása alapján Lewis háttal az ajtónak lökte. Ezt követően pedig megfogta, térdre kényszerítette, majd amikor a lány a rendőrséget igyekezett hívni, a cornerback kétszer rávert a kezére, ezzel megakadályozva, hogy tárcsázni tudjon.

A rendőrség annak idején felajánlotta, hogy a lehetséges eszközökkel folyamatos védelmük alá veszik a lányt igény esetén, de ő ezt elutasította. Az ügyészek pedig úgy döntöttek, hogy ezzel az esettel kapcsolatban nem emelnek vádat a játékos ellen.

Lewis mindkét esetben ártatlannak vallotta magát és a Cowboysnál is úgy gondolták, hogy nincs különösebb probléma a játékos karakterével.

Fontos kiemelni, hogy a ligától semmiféle eltiltásra nem kell számítania, ugyanis a játékosok NFL előtti ügyeivel kapcsolatban nem ítélkezhetnek Goodellék.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!