Connect with us

Hír

“Jobbnak kell lennünk, amikor igazán számít.”

10 játékhét elteltével nagyon úgy tűnt, hogy a 4-6-tal álló Green Bay Packers végül lemarad a rájátszásról, ám nagyot fordult velük a világ és onnantól kezdve az alapszakaszban zsinórban 6, majd a rájátszásban további 2 mérkőzést nyerve jutottak el a főcsoport döntőig, ahol azonban nem tudtak megálljt parancsolni az Atlanta Falcons csapatának és egy megsemmisítő 44-21-es vereséget szenvedtek Matt Ryanéktől.

 

 

A Packers így nem jutott Super Bowlba ezúttal sem, ráadásul az elmúlt három évből kétszer az NFC döntő jelentette a végállomást számukra, így nem csoda, hogy Aaron Rodgers is azt emeli ki, hogy amikor igazán ott kell lenniük fejben, nem mindig sikerül a legjobbat kihozniuk magukból.

„Sokkal többet kell kihoznunk magunkból, amikor rá vagyunk kényszerítve, mind a támadósor, mind a védelem, mind a speciális csapategységek részéről. Rengeteg olyan játék volt az Atlanta elleni meccsen, amelyek ha máshogy alakulnak, egy teljesen más, szoros mérkőzés jöhetett volna létre. Kihagytunk egy field goalt, aztán elvesztettünk egy fumble-t, megakadtunk a támadásokban és mire kettőt pislantottunk, már 31-0 volt az eredményjelzőn. Ilyen szintű koncentrációval pedig nem nyerhetsz meccseket ilyen jó csapatok ellen. Egy kisebb újjáépítésen estünk át, de hogy ez mire lesz elég a következőkben, majd a pályán kiderül.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!