Connect with us

Hír

“Képtelenek voltunk egymásért játszani.”

A New York Jets 2016-os szezonja a pályán és az öltözőben is egyaránt katasztrófa volt. A kettő persze együtt jár, hiszen ha nem jönnek az eredmények, akkor mindenki frusztrált lesz, ez pedig komolyabb öltözői széthúzásokat is eredményezhet. Habár a csapat vezetőedzője, Todd Bowles nem győzte hangsúlyozni, hogy az öltözői légkör nincs kihatással a Jets játékára, ez inkább csak az újságíróknak szóló, fedőszöveg volt.

 

 

Ezt a feltételezést erősíti meg Matt Forte nyilatkozata is. A running back szerint ugyanis előző évben a legapróbb jelét sem mutatták a csapatszellemnek.

„Hatalmas különbség van aközött, hogy valaki mellett játszol vagy valakiért játszol. Tavaly az edzések során is úgy viselkedtünk, mintha nem is ismernénk a csapattársunkat, csak egy idegennel együtt játszottunk. Ha pedig csak valaki mellett játszol és nem érte, akkor a kölcsönös bizalom sem alakul ki.”

Habár egyelőre még az sem tisztázott, hogy ki lesz a csapat kezdő irányítója, a Jets jelenlegi helyzetében először a játékosok közt kell rendet tenni és csak ezt követően foglalkozni azzal, hogy ki, mikor és mennyit fog játszani. Az öltözői légkör stabilitása érdekében a tavasz folyamán kivágtak jó pár veteránt, így Todd Bowles-ék most már koncentrálhatnak a futballszakmai kérdésekre is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!