Connect with us

Hír

Kizer: Sokat kell tanulnom, mielőtt a kezdőről gondolkodhatok

Kizert legtöbben arról ismerhetitek, hogy kijelentette, ő maga Brady és Newton ötvözete. Ezzel elég rossz benyomást keltett a legtöbbekben a Browns újdonsült irányítója, aki most arról beszélt, hogy messze áll még a kezdő poszttól, még ha Hue Jackson ki is jelentette, hogy nyílt a verseny.

 

“Rengeteget kell még tanulnom, mielőtt akár csak megfordulhatna a fejemben a verseny és hogy megpróbáljak játszani. Jelenleg az első lépésnél vagyok. Az 500. szintre kell jussak mielőtt megfontolhatnám, hogy pályára lépjek az NFL-ben.”

 

Hue Jackson is elmondta véleményét újonc QB-járól és arról, hogy már az első edzések során mindennel megkínálta Kizert, már ami a playbookot és a nyelvezetet illeti.

 

 

“Nem kezelem őt gyerekként, az biztos, hiszen a többi csapat sem fogja. Egyszerűen hozzá kell szoknia és szerintem ez megy is neki. Parádésan teljesít ilyen tekintetben, megérti miről van szó.”

 

Jackson el is küldi Kizert egy edzőhöz, aki a mechanizmusán javít még az edzőtábor előtt. Azt pedig az irányító is belátja, hogy van még hová fejlődnie:

 

“Teljesen nyitott vagyok és csupa fül, hogy annyi edzésen részt vegyek és annyit tanuljak, amennyit csak tudok. Teljesen megértem, hogy a dolgok, amiket az egyetemen csináltam nem elegek ahhoz, hogy beugorjak az NFL-be és ugyanúgy menjen minden. Sok munkába fog ez telni.”

 

A Brownsnál Cody Kessler az első számú QB jelenleg, mögötte Kizer mellett Kevin Hogan és Brock Osweiler vannak a depth charton. Az újoncnak viszont könnyen lehet, hogy nem lesz sok ideje tanulni, hiszen hamar versenybe kell szállnia a kezdő posztért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!