Connect with us

Hír

Marketingértéket akartok? Legyetek olyanok, mint Gronk!

Múlt héten lezajlott a minden évben megrendezett Rookie Premier, ahol összeverődnek az ellátogató újoncok, és sok csapatfotó mellett egyéb tanácsokat is adnak nekik különböző szakemberek. Köztük Ahmad Nassar, az NFLPA marketingese is, aki azt tanácsolta az újoncoknak, hogyha sikeresen fel akarják építeni a marketingértéküket, akkor kövessék a Patriots sztárja, Rob Gronkowski példáját.

 

 

Sokan úgy gondolják, hogy a gyerekes viselkedésével inkább egy neveletlen kisgyerek benyomását kelti, és csak a véletlen műve, hogy ilyen felkapott arc lett a ligában, pedig nagyon is tévednek. Minden évben megmondom az újoncoknak, hogy ha követendő példát akarnak, akkor őt kell nézni. Gronkowski egy nagyon hiteles és őszinte ember, legyen szó a sok bulizásról, vagy a jótékonysági hajvágásáról, mindent amit csinál, az hiteles, és ez a kulcsa az ő brandjének. Szóval amikor azt mondom nekik, hogy legyetek olyanok mint Gronk, azt nem arra értem, hogy innentől csak a buli és más semmi, hiszen ne feledjük el, hogy ez az ember az NFL legjobb tight endje jelenleg, amiért meg kellett dolgoznia. Szóval előbb a munka, aztán a szórakozás, a lényeg, hogy minél inkább adják önmagukat a pályán kívül, a rajongók azt szeretik, és nem a megjátszott dolgokat.

 

Tény és való, hogy Gronkowski egy szerethető figura, aki nem csak bohóckodik, hanem tesz is azért, hogy a legjobbak között maradjon. Viszont ezzel a sok bulizással sem feltétlen ért mindenki egyet, hiszen profi sportolóként ez a megannyi buli nem igazán követendő példa. Este erről a témáról érkezik tőlünk egy nagyobb terjedelmű cikk, ahol több szerkesztő is leírja gondolatait a Gronk-jelenségről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!