Connect with us

Hír

Max Unger augusztusra visszatérhet

Nagy veszteség érte a New Orleans Saints támadófalát, amikor arról értesültek, hogy Max Unger, a csapat kezdő centere lábát meg kell műteni, ami miatt veszélybe került a részvétele a szezon kezdetére. Azóta viszont egyre optimistább hírek jönnek az állapotával kapcsolatban, a legfrissebb hírek szerint pedig már augusztusban visszavárják a játékost.

 

 

„Szerencsére jobban halad a felépülése mint vártuk, nagyjából augusztus elejére várjuk őt vissza a csapatba. Akár még egy preseason meccsen is pályán lehet, ha jól alakulnak a dolgok. Ám semmit nem akarunk elsietni, az eredeti célunk az a 3. heti visszatérés volt számára, de mi csak örülni tudunk, ha hamarabb is játékra kész állapotban lesz.” – mondta Sean Payton játékosáról.

 

Unger egyébként már a szezon végén úgy volt, hogy kés alá fekszik, azonban az orvosok azt mondták, hogy ha pihenteti a lábát, akkor nem lesznek komolyabb komplikációk. Azóta viszont nem változott a lábának állapota, sőt, így jobbnak látták a műtétet, talán még épp időben. A Saints nem hozott beugró centert a helyére, szóval tényleg úgy gondolják, hogy a szezon elejére visszatérhet a játékos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!