Connect with us

Hír

Megatron: Owens Hall of Famer!

Terrell Owens talán soha nem fog Hall of Fame-be jutni, mert egy seggfej volt egész karrierje alatt  pedig statisztikailag minden kategóriában minden idők öt legjobbja között van. A tavaly visszavonult Calvin Johnson, aki az utóbbi napokban rengeteget nyilatkozik, TO-ról is elmondta a véleményét:

 

Nem kérdés, hogy Hall of Famer. Nem tudsz 10 olyan elkapót mondani, aki jobb lenne nála. Előbb utóbb kénytelenek lesznek beszavazni, hisz minden idők egyik legjobbja. Azt hiszem, ha nem lennének az őrültségei, akkor first ballot lett volna.

 

 

Megatron nyilatkozata már csak azért is érdekes, mert hiába van viszonylag messze Owens számaitól, ő sokkal jobb esélyekkel indul a szavazóknál. Egyrészt egy teljesen unikális játékos, akihez hasonló talán soha nem játszott, aki olyan szinten dominálta a ligát, amire csak a legnagyobbak voltak képesek, ráadásul ő az egyetlen, aki meg tudott dönteni egy Jerry Rice rekordot (legtöbb elkapott yard egy szezonban). Másrészt egy végtelenül szerethető, szimpatikus, őszinte és egyenes ember, akiről soha egyetlen rossz szót nem lehetett hallani, akit imádtak és tiszteltek a csapattársai, az ellenfelei és média munkatársai, akinek soha nem volt pályán kívüli ügye, aki rengeteget jótékonykodik és rengeteget tesz a civil és a futball közösségért egyaránt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!