Connect with us

Hír

Megatron szerint nem kezelte jól a visszavonulását a Lions

Calvin Johnson nem csak a Detroit Lionsnél számított ikonikus elkapónak, hanem az egész NFL-ben a valaha volt legjobbak közé sorolandó. Ennek ellenére szerinte nagyon rosszul kezelte a tavalyi visszavonulását a Lions, és elmondása szerint nem is nagyon kommunikál a csapattal azóta.

 

 

„Nem igazán akarom felvenni a kapcsolatot a Lionsszal, mert nem tetszik, ahogy a visszavonulásom után bántak velem. Ha megkeresnek, és bocsánatot kérnek, vagy próbálnak tenni azért, hogy rendbe tegyük a dolgokat, akkor én lehet hajlanék rá, de amíg ez nem történik meg, addig minden marad a régiben. Azt hiszem, eleget tettem azért Detroitban, hogy megbecsüljenek, és mégsem érzem, hogy ők így gondolnák. Nem érzek különösebb haragot emiatt, de nem is esik jól, de csak rajtuk múlik, hogy ez az állapot meddig marad fent.” – nyilatkozta egy detroiti lapnak Megatron.

 

Az ő visszavonulása elég váratlanul érte az NFL társadalmat, noha azért lehetett rá számítani a sorozatos sérülések következtében. Az egésznek az oka az lehet, hogy Megatronnak még egy évre érvényes szerződése volt amikor visszavonult, és ilyenkor a csapatnak joga van visszakérni az arra az évre tartozó aláírási bónuszt. A Lions élt is volna ezzel a lehetőségével, noha több csapat elengedi ezt a játékosnak, amolyan gesztusként a korábbi szolgálatai miatt, valószínűleg ezért neheztel emiatt Megatron ennyire.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!