Connect with us

Hír

Montgomery élvezi a vezetőség bizalmát

A Green Bay Packers úgy vágott neki az idei draftnak, hogy írd és mondd három running backjük volt a 90 fős rosteren. Ezt a számot ugyan megduplázták a draft utolsó napján kiválasztott fiatalokkal, de a kezdő poszt betöltésére egyelőre sem Jamaal Williams, sem Aaron Jones, sem Devante Mays nem pályázhat valós esélyekkel.

 

 

Ugyanis a csapat vezetőedzője, Mike McCarthy a Wisconsin State Journalnak elmondta, annyira oda meg vissza van Ty Montgomery teljesítményétől, hogy egyáltalán nem gondolkodik abban, hogy a tavalyi szezon alatt elkapóból futóvá váló játékost ismét eredeti posztján szerepeltesse.

 

„Vitathatatlanul ő a kezdő running back. A draft célja, hogy a lehető legversenyképesebb 90 fős keretet rakd össze az elérhető játékosokból, ráadásul minden poszton nagy a csapatok közötti versengés, hiszen mindenkinek ez a célja. Voltak olyan posztjaink, ahol rendkívül kevesen voltunk, de úgy érzem az eltelt három napban sikerült feltöltenünk ezeket, aminek következtében elmondhatom, hogy egy versenyképes kerettel vághatunk neki az előttünk álló időszaknak.”

 

A Packers offense-ét korábban sem a kirobbanó futójáték határozta meg, de a tavalyi káosz után idén úgy néz ki egy kész elképzeléssel rendelkezik a csapat ezen a téren. Montgomery tavaly azért nem váltotta meg a világot, ugyan biztató játékkal rukkolt elő, azonban nagy felelősség nem hárult rá: mindössze három mérkőzésen volt legalább 10 labdacipelése, idén azonban nagyobb feladatok is várhatnak rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!