Connect with us

Hír

Nick Folk csúnyán lealázta Roberto Aguayot

Roberto Aguayo mindenáron be akarja bizonyítani, hogy óriási blődség volt érte felcserélni, és kiválasztani a második körben. A korszakos tehetségnek tartott rúgó tulajdonképpen folyamatosan alulmúlja magát, a frissen igazolt Nick Folk csúnyán megalázta.

 

 

Folkot azért igazolta le a Bucs, hogy Aguayot versenyeztessék. Azonban Folk az utóbbi évek egyik legbiztosabb lábú rugója, Aguayo pedig a tavalyi év legpocsékabb teljesítményét nyújtotta a posztján. Ez a tendencia pedig folytatódik, hisz az OTA-k során a riportok szerint három mezőnygólt is kihagyott négy kísérletből. Az persze mellette szól, hogy a kapu keskenyebb volt, mint általában. Az azonban ellene, hogy Folk ilyen körülmények között is bevágott négyből négyet!

 

Ha a Bucs kivágná Aguayót, akkor kénytelen lenne 300 ezerrel többet benyelni most, mint akkor, ha jövőre küldenék el. Viszont, ha esetleg valaki leigazolná, akkor akár 400 ezret vissza is kapnának az offset miatt, már ha valaki egyáltalán elvinni a rúgót. Minden esetre hatalmas bust ő eddig, Folk pedig mindössze 750 ezerbe kerül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!