Connect with us

Hír

Parkernek “gigantikus” szezonja lesz

DeVante Parkert a Dolphins 2 éve az első kör 14. választásával húzta ki, de egyelőre nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, amiben kisebb sérülések is hátráltatták. A Dolphins támadókoordinátora szerint viszont idén nagyon jó szezon vár a fiatal elkapóra.

 

 

“Úgy gondolom, hogy az életstílusa jobb lett. Néha a fiatal srácoknak kell egy kis idő, hogy megszokják a napirendet, hogy tudják, mire van szükségük a testüknek. Az alvás, az étkezés, az edzések mind fontosak ahhoz, hogy kibírj egy 16-meccses szezont, főleg egy elkapó számára, akik rengeteget futnak. Ezek mind jobban mennek neki, és ezek mind együtt azt eredményezik majd, hogy egy remek, gigantikus szezonja lesz.” – mondta Clyde Christensen. 

 

Parker a második legeredményesebb elkapója volt csapatának tavaly 744 yardjával és négy TD-jével. Fontos szezon előtt áll, hiszen jövőre dönt a csapat arról, hogy lehívja-e ötödik éves opcióját majd a fiatal WR-nek.

 

“Végre azt látjuk, amit szerettünk volna: egy egészséges DeVante Parkert, egy éhes DeVante Parkert. Sokkal többet van a csapattal, mint tavaly. Keményen edz, nagyon fókuszált.” – egészítette ki mondandóját a támadókoordinátor.

 

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!