Connect with us

Hír

Peyton is javasolta Julius Thomas megszerzését

Mielőtt a Dolphins cserélt volna a tight end Julius Thomasért a Jaguarsszal, próbáltak néhány referenciát szerezni vele kapcsolatban. Így megkérdezték azt az irányítót is, aki mellett Thomas élete szezonjait futotta, Peyton Manninget. A Dolphins támadókoordinátora, Clyde Christensen edzette korábban Peytont (ahogy Adam Gase főedző is) és nagyon örült, mikor azt hallotta a legendától, hogy Thomas hajlandó extra munkát végezni.

 

 

“Manning sokat beszélt arról, hogy Thomas mindig megkérdezte, hogy maradna-e segíteni neki, nézne-e vele egy kis meccsanyagot, elmagyarázna-e dolgokat neki. És ezt még mindig csinálja. Szoktam látni Gase mester irodájában és mindig jó kérdéseket tesz fel és edzőként ezt keresed egy játékosban.”

 

 

“Hallottam, ahogy Peyton beszél róla és hogy mit jelentett a támadósornak, Gase pedig ezt tudja kívülről. Gase pontosan tudja, mit kap és tudja, hogyan használja. Nagyon jól hasznosította Denverben és magabiztos vagyok, hogy ezt fogja nálunk is nyújtani. Ez nem spekuláció, hiszen vannak empirikus adatok, hogy azt csinálja, amit mi szeretnénk. 

 

 

Érdekes lesz figyelni az idei szezonban, hogy Ryan Tannehillel milyen kapcsolatot tud kialakítani Julius Thomas és hogy vissza tud-e térni korábbi fényéhez, amit Denverben Peyton Manning mellett mutatott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!