Connect with us

Hír

Prescott lesz a főnök

A Dallas Cowboys megtalálta az új franchise irányítóját Dak Prescott személyében, így Tony Romónak mennie kellett. A fiatal QB remek újonc szezont hozott, pedig nem is rá volt építve az az offense. Második szezonjára mindez szép lassan megváltozik és egyre inkább ő fogja vezetni és irányítani az egységet:

 

Dak kiérdemelte ezt azzal, amit újoncként elért. Ő az irányító. Kiérdemelte, hogy hallathassa a hangját. Nem tudom eléggé dicsérni, hogy már most milyen messzire jutott” – nyilatkozta róla a csapat ikonja, Jason Witten.

 

 

Prescott újoncként 23 TD mellett csak négy INT-t dobott, mellé 3600+ yard, 67,8 százalékos pontosság és 104,9-es passer rating társult. Persze akkor még senki sem tudta, mire lehet tőle számítani, a Dallasi támadófal ligaelit volt és a védelem is jól teljesített. Most a védelem gyengült, a támadófalból elment két kezdő (még ha Collins pótolhatja is Freet, elsőre aligha lesz az a szint), illetve mindenki gyúrhat Prescottra, hisz van róla anyag, ráadásul még attól sem kell tartani, hogy Tony Romo esetleg visszaveszi a helyét.

 

Érdekes lesz nézni, hogy mennyire kap majd szabad kezet, mennyire enged neki variálni és áthívni a játékokat, illetve hogy fog játszani egy kevésbé elit (top1-es) támadófal mögött.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!