Connect with us

Hír

Pryor lehet ennél idiótább?

A Jets korábbi első körös safetyje, Calvin Pryor úgy döntött, hogy nem jelenik meg a Jets edzésein. Mindezt vélhetőleg azért, mert Jets kiválasztotta Jamal Adams és Marcus Maye safetyket a draft első két körében.

 

 

A Jets nem hívta le Pryor ötödik éves opcióját, de Todd Bowles mester szerint van lehetősége, hogy pályára kerüljön. Viszont, ha fél megküzdeni a helyéért, akkor “nincs itt helye”. Ez lehet, hogy szíven ütötte a fiatal védőt, mert riportok szerint nem fog megjelenni, amikor elkezdődnek a csapat OTA-i kedden. Ennél nagyobb baromságot nem is csinálhatna.

 

Pryor nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de nem is teljesen világtalan, legalábbis nem annyira, hogy ne tudná legalább az egyik újoncot kiszorítani legalább idén. Így viszont biztos nem lesz esélye, a Jets akár ki is vághatja, de akkor viszont akár a karrierjének is annyi lehet. A legokosabb döntés az lenne, ha elsőnek érkezne az edzésekre, kidolgozná a lelkét, hogy legalább más lásson benne potenciált, vagy hogy kihozza magából azt, amit várnak tőle.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!