Connect with us

Hír

Pugh pole pozícióban van, agyon fogja keresni magát

Justin Pugh korábban már mondta, hogy tetszik neki az a tendencia, hogy 10 milliót kaphat egy guard. Ő pedig guard, szóval érthető az összefüggés. Jelenleg az 5. éves opciójának hála 8,8 millió dollárt keres, ami nem rossz pénz, de a 26 éves játékos ennél jóval többre számíthat. Az persze ellene szól, hogy az utóbbi három évben egyszer sem tudta végigjátszani a szezont és ez meg is látszott a Giants támadófalán, különösen tavaly. Ha csak a tehetségét nézzük, simán kaphat 9-10 millió körül jövőre és ezt ő is így gondolja:

 

Pole-ban vagyok. Jól játszottam eddig, de tudom, milyen fontos lesz a következő szezonom. Szerintem ez a legjobb Giants amiben eddig voltam, a határ a csillagos ég. De biztos lehetsz benne, hogy felírtam magamnak, mennyit kaptak a top guardok. Én pedig az vagyok, tudom hol a helyem a hierarchiában, az pedig, hogy eddig nem voltam Pro Bowler, nem jelent semmit.

 

 

Ebben egyébként igaza van, a Pro Bowl tényleg nem jelent túl sokat. Kevin Zeitler például egyszer sem volt Pro Bowler, mégis 12 milliót keres évente. Persze az is hozzátartozik a történethez, hogy Zeitler amolyan csendes gyilkos, aki körül nincs nagy hype, de top5-ös a posztján, ami mondjuk a sérülései miatt kevesebbet játszó Pughról nem mondható el. Azonban, ha nem történik vele valami drasztikus, top fizetése lesz, ez garantált.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!