Connect with us

Hír

Rodgers: Csak jó dolgokat hallottam Watsonról

Aaron Rodgerst a Houston Texans legújabb, első körben kiválasztott irányítójáról, Deshaun Watson kapcsán kérdezgették egy interjú alkalmával. A Packers klasszisa még nem találkozott a játékossal, de elmondása szerint csak jókat hallott Watsonról, aki tökéletes helyre került egy szép NFL karrier reményében.

 

 

„Még sosem találkoztam vele, de egy ígéretes fiatal srácnak tűnik, aki vélhetően nagyon tehetséges. Nagyszerű egyetemi éveket tudhatott magáénak a Clemsonban, több döntőt is játszott, legutóbb pedig bajnok is lett, ahol elképesztően játszott. Az az utolsó dobás a végén, ahogy kimozgott jobbra, majd megdobta a legkisebb elkapójának a labdát egy olyan rövid szituációban, zseniális volt!” – emlékezett a bajnoki döntőről.

 

 

Nagyon fontosnak tartja, hogy Bill O’Brien és Tom Savage mellett is nagyon sokat tanuljon, és főleg előbbitől lehet is. Sőt, szerinte az sem kizárt, hogy már az első hétre megszerzi magának a kezdőt.

 

„Számomra hatalmas segítség volt, hogy ifjoncként egy akkora legendától tanulhattam el a szakmát, mint Brett Favre. Manapság azért már az egyetemi foci is változott, a mai újoncok sokkal inkább készek az NFL-re, mint én voltam 13 évvel ezelőtt. Kívánom neki, hogy találja meg a számításait, és ne akarjon elsietni semmit a karrierjében. ha kell, akkor inkább várja ki a sorát, addig is tanul, a csapata meg erősödik. Ugyanakkor nem lepődnék meg, ha már az első héten ő irányítaná a Texans támadósorát.”

 

 

Végül azzal zárta a nyilatkozatot, hogy egy remek közegbe csöppent Watson, ami biztos arra fogja ösztökélni, hogy kihozza magából a maximumot.

 

„Egy újonc irányító számára nagyon fontos, hogy milyen közeg veszi körül, ebből a szempontból Houstonnál jobb helyre nem is kerülhetett volna. A támadósorban van egy elit elkapója, ráadásul a futójátékkal sem állnak hadilábon, a védelemben meg olyan figurák vannak, mint J.J. Watt vagy Brian Cushing, akiknél nagyobb motivátort keresve sem találhatsz magadnak. És akkor meg sem említettem az olyan fiatal tehetségeket, mint Jadeveon Clowney, akivel a jövő is biztosítva lesz egy jó darabig. A fő ok a sikerre pedig Bill O’Brien lehet. Én sokra tartom őt, és aki nézte a róluk szóló Hard Knocksot, az megtapasztalhatta, hogy milyen kiváló ember is valójában a szakértelme mellett, egyben a tökéletes edző Watsonnak.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!