Connect with us

Hír

Sherman két csapatban is el tudta magát képzelni

Volt egy időszak az offseasonben, amikor nagyon komolyan megindultak a Richard Sherman elcseréléséről szóló pletykák, és mint kiderült, nem is alaptalanul. Azóta viszont elmúlt, és immáron sem a Seahawks, sem a játékos részéről nincs nézeteltérés, folytatódhat tovább az együttműködés. Pedig Sherman már fejben két csapathoz is aláírt.

 

 

Állítólag Sherman a baráti körének mesélt arról, hogy szívesen játszana a New England Patriots és a Dallas Cowboys mezében is, ha netán az elcserélés sorsára jutna. Sőt, Sherman egyenesen odáig ment, hogy szeretett volna korábbi csapattársával, Marshawn Lynch-csel ismét egy csapatban kerülni, méghozzá Bill Belichick kezei alá, és Lynch is tett egy olyan nyilatkozatot, hogy két helyen tudja magát elképzelni: a Raidersben, és ahová Shermant elcserélik.

 

A pletykák lecsengése után bármennyire szerették volna az ellenkezőjét, de külön csapatban kezdik meg a 2017-es idényt, hacsak nem röpül váratlanul a Raiders felől egy ajánlat a játékosért. A Seahawks a draftja alapján már készül a LoB utáni időkre, amibe ugye Sherman is beletartozik. A klasszis cornernek a 2018 szezonra van még szerződése Seattle-ben, egyaránt 13 millió dollár fölött vinne el a fizetési keretből, és egyelőre közel sem biztos, hogy ezt ki fogja tölteni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!