Connect with us

Hír

Stills támogatja Kaepernicket

Colin Kaepernick térdelése a himnusz alatt nagyon sok embert megmozgatott, bár a legtöbbet negatív irányban. Emiatt senki nem keresi az irányítót, nincs csapata, az ideje nagy részét jótékonykodással tölti és nem kizárt, hogy kikopik a ligából egy Super Bowl és egy NFC döntő után. Viszont, ha már a csapatok nem is, a játékostársai kiállnak mellette. Így tett korábban többek között Richard Sherman, és most Kenny Stills is:

 

Nem vagyok meglepve, hogy nincs csapata. Úgy érzem, hogy néha már csak így mennek itt a dolgok. Ugyanakkor egyértelműen mellette állok,. Egy remek játékos, függetlenül attól, mit csinált a pályán kívül. Megérdemelne egy csapatot és csodálom azt, amit tett.

 

 

 

Stills elmondta, hogy sokkal inkább részt vesz a közösség szolgálatában és mindez Colinnak köszöngető. Miatta tudatosult benne, hogy milyen társadalmi problémák vannak és hogy ez ellen tenni kell. Stillsre tehát pozitívan hatott Colin, ami nagyon helyes, de mivel az elkapó nem generált médiafelhajtást, ráadásul hozott egy 700+ yardos, 9 TD-s szezont, így most van csapata és évi 8 millió dollárt keres.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!