Connect with us

Hír

Tavaly felmentek érte, idén kivághatja elkapóját a Dolphins

Az egyik legfiatalabb és legígéretesebb elkapósor Miamiban található, már csak egészségesnek kell maradniuk a teljes szezonban. Tavaly ez csak még inkább megerősítést nyert, amikor a Dolphins ledraftolta Leonte Carroo-t a további mélyítésre, egy év után azonban könnyen lehet, hogy elválnak útjaik.

 

 

A Miami Herald újságírója, Barry Jakcson szerint Caroo nem fogja megélni a végső keretszűkítést, emiatt a cut sorsára juthat, vagy jobb esetben elcserélhetik. Carroo ugyanis messze alulmúlja a Dolphins várakozásait, és már az UDFA játékosokat is előrébb helyezik nála a depth charton. A Parker-Stills-Landry hármas kiszoríthatatlan, és Tannehill is egyre jobban összeszokik velük, Carroo jobb esetben a 4. számú WR lehetne, de inkább az eddig slotban tevékenykedő Jakeem Grantet képzelik el ide. Julius Thomas érkezésével ráadásul újabb remek célponttal gazdagodhat Tannehill, ezért juthat erre a sorsra a másodéves elkapó.

 

Tavaly 3 picket is (’16-os 6. kör, ’17-es 3-4. kör) feláldozott a Dolphins azért, hogy a Vikings helyén kivigye Carroo-t, de rögtön egy év után máris bukó lehet az üzletből. A vicces dolog az egészben, hogy később azért a 6. körös pickért is felcserélt a Dolphins, amivel azt a Jakeem Grantet választották ki, aki most Carroo-t túrhatja ki a rosterről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!