Connect with us

Hír

Vance Joseph: bárki lehet RB1

Irigylésre méltó helyzet alakult ki a Denver Broncos backfieldjén, hiszen az eddig sem rossz C.J. Anderson – Devonta Booker kettős mellé Jamaal Charles is csatlakozott, amivel a variációs lehetőségek száma is nőtt, és akkor még az újoncokat nem is vettük számításba. Vance Joseph emiatt nem is szeretné megnevezni az “első számú futót”, legyen csak verseny azért a posztért.

 

 

„A mai futballban a running back poszton elengedhetetlen legalább 2, de inkább 3 megfelelő játékos egy szezonban, akiket folyamatosan forgatsz. Nekünk most itt van C.J., Book és Jamaal is, ráadásul De’Angelo Henderson is egy kiváló tehetség. Ez már egy olyan állomány, amivel nagy dolgokat lehet csinálni a pályán, és lehet pihentetni is a játékosokat. Valamint egy olyan egészséges versenyszellemet adhat a srácoknak, amiből szintén csak a támadósor profitálhat majd.” – mondta a Broncos idén kinevezett edzője.

 

Kellhet is a mélység a denveri backfieldre, hiszen tavaly komoly árat fizettek C.J. Anderson sérülésének, és Jamaal Charles sem arról híres, hogy acélból lenne a teste. Hendersonnal és Andy Janovichcsal kiegészülve viszont egy olyan ötösfogat várhatja a labdákat, amik képesek lehetnek újjáéleszteni a Broncos támadójátékát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!