Connect with us

Hír

Wilfork még mindig nem döntött a visszavonulásáról

Vince Wilfork még mindig nem vonult vissza hivatalosan, noha erre bőven 90% fölötti esély van. A Patriots és a Texans egykor legendás nose tackle-je még nyitva hagyja a kapukat a visszatérésre. Elmondása szerint nem akarja elsietni a döntést, és reméli, hogy valamikor majd kap egy hívást valamelyik csapattól.

 

 

„Egyelőre nem hozok döntést, mert biztos akarok lenni abban, hogy amit kimondok, az 100%-ra úgy is lesz, és nem másítom meg később. Jelenleg azt csinálom, amit a 13 éves karrierem során mindig az offseasonök eljövetelével: élvezem a pihenést, és a családommal töltöm az időm nagy részét. Ráérek még dönteni a jövőmről, és ez a sok pihenés segít tisztábban gondolkodni.” – mondta Wilfork az NFL Network reggeli műsorában.

 

Rick Smith, a Texans general managere szerint a szezon vége óta nem beszélt a játékossal, mert Wilfork azt mondta neki, hogy szeretné abbahagyni a focit. A 35 éves nose tackle jelenleg tehát szabadügynök, és nem zárja ki a lehetőséget, hogy beugrik valamelyik csapathoz. Nagyjából a training campekig várja a hívásokat, remélve, hogy van még olyan csapat, aki igényt tartana a szolgálataira, bár már tavaly sem volt benne sok szufla.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!