Connect with us

Hír

Woodhead: Minden rendben, visszatértem!

A keresztszalag szakadás egy sportoló életének legrosszabb rémálma, amiből sokan nem tudnak visszatérni a sérülés előtti formájukhoz, vagy rosszabb esetben a sporthoz sem. Danny Woodhead is megjárta a maga poklát ezzel a problémával, de elmondása szerint semmi nem gátolja meg abban, hogy újra pályára léphessen.

 

 

Igen, megerősítem, visszatértem, mindenféle korlátozás nélkül. Most már csak a focira koncentrálok, és hogy a lehető legjobban segítsem az új csapatom. Úgy gondolom eleget pihentem már a sérülésemet követően, és a stáb sem lát ebben a kijelentésben kivetnivalót. Kicsit már rozsdásak is a lábaim, szóval irány a pálya!

 

Nem csak Woodhead örül ennek a hírnek, hanem bizonyára a Ravens drukkerek is. Tavasszal ugyanis kisebb meglepetésre a Hollók láttak még fantáziát a már kissé megkopó Woodheadben, aki kiválóan segítheti ki Joe Flaccot a passzjátékoknál. Szükség is van a szolgálataira, egyrészt a Ravens támadósora nem nyújtott valami maradandót tavaly, másrészt a Woodhead szerepére pályázó másodéves Kenneth Dixon 4 meccses eltiltással kezdi a szezont, szóval 32 évesen, egy súlyos sérülésből felépülve is nagy szerepet szánnak neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!