Connect with us

Hír

Zimmer optimista Bridgewaterrel kapcsolatban

Teddy Bridgewater tavaly szenvedett egy nagyon súlyos térdsérülést, ami miatt a teljes 2016-os szezont kihagyta, és könnyen rámehet a 2017-es éve is. Nem meglepő tehát, hogy a csapat nem hívta le az ötödik éves opcióját, ami sérülés esetén teljesen garantált, ugyanakkor a csapat számítana Bridgewater szolgálataira a felépülése után, akár hosszú távon is. Mike Zimmer legalább is nagyon szeretne újra a fiatal irányítóval dolgozni.

 

 

„Imádom a srácot. Folyamatosan edz a sérülése óta, egy percre sem adta fel a reményt a visszatéréséről. Figyelemmel kísérem a rehabilitációját, és azt kell mondjam, nagyszerű kilátások vannak a visszatérésével kapcsolatban, de még hosszú út áll előtte. Én mindenesetre már nagyon várom azt a napot.” – nyilatkozta játékosáról a Vikings főedzője.

 

Bridgewater “szerencséje”, hogy ha PUP listán tölti a teljes 2017-es szezont, akkor egy évvel eltolódik a szerződése, kvázi egy ötödik éves opcióval érhet fel a Vikingsnek, ezért sem hívták le az első körrel járó opcióját sem. A kezdeti bizonytalanságok után most már szinte csak jó híreket lehet olvasni az állapotával kapcsolatban, valószínűbb azonban, hogy csak 2018-ban látjuk őt újra pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!