Connect with us

Hír

A liga legjobb linebackere szerint McCaffrey foghatatlan lesz

A Carolina Panthers célja egyértelműnek tűnt a draft alatt. Newton mellé olyan támadófegyvereket szerezni, akikkel újra megállíthatatlan lesz a két éve Super Bowlba jutott csapat. Ennek megfelelően az első körben, ott is már az első tízben kiválasztották Christian McCaffrey-t, akit egy linebackernek sem lesz könnyű fognia.

 

 

Egy valóságos rémálom lesz számunkra. Igazi kihívás lesz nekünk. Ráállítjuk Davist és Shaq-et és megnézzük mi történik.”

Ezt nem más, mint napjaink legjobb linebackere, Luke Kuechly nyilatkozta. Márpedig, ha ő úgy látja, hogy McCaffrey-t nem lesz könnyű fogni, akkor a liga többi linebackere előre felkötheti a gatyát. Persze, mint csapattárs, mi mást is mondana, ráadásul élőben még csak egyszer találkoztak, mert McCaffrey még az egyetemén tartózkodik, de ha csak a felét is tudja nyújtani a rookie futó, mint amit kinéznek belőle, akkor valóban meg fognak izzadni az ellenfelek védői. Külön érdekes lesz a két Falcons-Panthers összecsapás, ahol a tavaly draftolt LB-ek nagyon jól néztek ki, de idén újra bizonyítaniuk kell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!