Connect with us

Hír

A Nike nekimegy Gronknak

Rob Gronkowski Nike cipőben nyomja a pályán, több Nike reklámban is szerepelt már és nyilván a meze is Nike. Azonban a Nike most nekimegy Gronknak, hiszen a játékos által használt logó – ahol épp spike-ol – túlságosan hasonlít az Air Jordannél használt “Jumpman” logóra, ami az egyik legismertebb logó a sport világában.

 

 

A Nike hivatalosan panaszt tett a Szabadalmi és Védjegy Hivatalnak az ügy kapcsán, így Gronkowski stábjának augusztus 5-ig kell erre válaszolnia, hacsak nem engedik el az ügyet és egyben a logót. A Gronk Nation LLC még tavaly áprilisban nyújtotta be a védjegy-kérelmet és ezt használják a hivatalos honlapjukon és a partybuszon is. A Nike mondjuk 1987-ben használta először a Jumpman logót és azért a fenti képre pillantva először elég nagy a hasonlóság. Természetesen Gronk ügyvédje bizakodó:

 

Ügyfelem a mai sportvilág egyik legfelismerhetőbb brandjét hozta létre. Nagyon büszkék vagyunk erre a brandre és optimistán állunk ahhoz, hogy a Nike-val megoldjuk ezt az ügyet barátságos keretek között.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!