Connect with us

Hír

Bakhtiari szerint sokkal több van bennük annál, amit kihoztak magukból

A Green Bay Packers szurkolóinak azon kijelentését, miszerint “Már rég Super Bowlt kellett volna nyerni” mindig megmosolyogják a nem annyira sikeres csapatok szurkolói, hiszen a Packers évek óta biztos rájátszás résztvevő, és más csapat ölni tudna ezért a tényért. Viszont nem csak a Sajtfejű drukkerek, hanem a játékosok is hasonló véleményen kezdenek lenni, például a LT David Bakhtiari is.

 

 

Kicsit már bosszantó, hogy megint a döntő kapujában nem sikerült nyernünk, ezzel újra lemaradtunk a Super Bowlról. Semmi nem garantálja, hogy egymás utáni években lehetőségünk lesz bejutni a döntőbe, így az összes adandó alkalmakat ki kéne használni, nekünk ez a 2010 szezon óta nem sikerült, és ez szemmel láthatóan egyre bosszantóbb az öltözőben és a vezetőségben egyaránt. Megvan a csapatban a lehetőség, hogy sikerüljön nem csak bejutni a Super Bowlba, de meg is nyerni azt, mégsem tudjuk kihasználni.

 

Bakhtiari még nem volt tagja annak a legutóbb bajnok gárdának, így pláne érthető, ha frusztrálja a sikertelenség. Azóta többször is nagyon közel kerültek a döntőbe jutáshoz, de végül hol ilyen, hol olyan hibák miatt alulmaradtak. Bakhtiari félelme nem véletlen, hiszen az NFC tele van Super Bowl esélyes csapatokkal, és évről évre egyre komolyabb verseny van az egyetlen helyért a döntőbe, emiatt a kihagyott lehetőségek a konferencia döntőkből idővel megbosszulhatják magukat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!