Connect with us

Hír

Bennett: a Seahawks nem győzhet Wilson nélkül

Korábban még arról szóltak a hírek, hogy a Seahawks védelmének tagjai összekülönböztek a csapat irányítójával, Russell Wilsonnal. Richard Sherman szerint ez egy felfújt story, Doug Baldwin pedig azt mondta, hogy bár előfordul az ilyen, de ezzel nincs probléma, hisz végül is közös a cél és együtt, egymásért harcolnak. Most egy másik védő, a defensive end Michael Bennett is megszólalt az ügyben:

 

A mi csapatunkban hatalmas a versenyszellem, ami néha problémákat okoz. Rengeteg az alfa hím itt, de mindannyian támogatjuk Russell Wilsont. Ő egy top5-ös irányító, mi pedig nem tudunk nélküle meccseket nyerni.

 

 

Ebben egyébként abszolút igaza van. Elnézve a Seahawks támadófalát és játékát, egy nem Wilson szintű klasszissal jó eséllyel valahol a Rams szintjén lennének, pláne most, amikor még egy megbízható futójáték sem áll a csapat rendelkezésére, miközben a védelem sem annyira sebezhetetlen, mint pár éve. Ettől függetlenül a Patriots elleni Super Bowlon dobott utolsó másodperces INT vélhetően gyakran szóba kerülhet egy vita során (elég csak Sherman kirohanására gondolni, amikor neki ment az offensive koordinátornak a játékhívások miatt).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!