Connect with us

Hír

Blank szerint hamarosan meglesz Freeman új szerződése

Devonta Freeman kis híján hadjáratba kezdett, hogy hosszabbítsák meg a szerződését a Falconsnál, hiszen imádja a csapatot és a várost is. Az április hírek még arról szóltak, hogy a training campre meglehet az egyezség, és most Arthur Blank, a csapat tulajdonosa is burkoltan erre célzott egy rádióműsorban.

 

 

Freemannek bár még van szerződése a 2017-es idényre, szeretné magát bebiztosítani hosszú távon is. Tekintve, hogy kezdenek egyre inkább a RB-committee felé hajlani a csapatok, nem meglepő, ha két egymás utáni 1000 yardos idény után Freeman a biztosra megy, mielőtt még kiszorítja valamelyik újonc a megosztott carryk miatt. A teljesítménye alapján megérdemelné, de kérdés, hogy a Falcons vajon mennyit szánna egy futóra, akinek csak jövőre kellene szerződést adni?

 

Blanks szerint azonban hamarosan megszületik az egyezség, és nem kell aggódnia Freemannek. Azonban nem Blanksen, hanem Dimitroffon és Quinnen múlik a szerződés, szóval a részletekről ő nem tudott beszámolni, viszont azt megteheti a Falcons, hogy a jelenlegi fizetése megmarad 2017-re, és csak a következőben kapná a nagy pénzt. A csapat cap helyzetét és jövő évi szabadügynökeit látva viszont nem csodálkozunk, hogy Freeman már idén a tutira megy.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!