Connect with us

Hír

Corey Coleman bajban lehet

Corey Coleman NFL-es pályafutása eddig nem hozott számára sok örömöt, most ráadásul a törvénnyel is gondja támadt. Szilveszter estéjén Coleman bátyja, Jonathan Coleman és az egyik közös ismerősük püfölt el elég súlyosan egy férfit, amiből bírósági ügy lett. Csak hogy nem ők ketten voltak ott a bűntett helyszínén, hanem a Browns elkapója is, amiből később még gondja támadhat.

 

 

Adam Sapp, az eset áldozata olyan verést kapott, hogy agyrázkódással, számos zúzódással és fülsérüléssel szállították a legközelebbi kórházba. A liftből kiszálló Sappet hátulról leütötték, majd egy lépcsőházhoz vonszolták, ahol péppé verték. Sapp viszont nem csak a két úriembert(?) nevezte meg a rendőrségi vallomásán, hanem Corey Colemant is, aki bár nem bántalmazta őt, de ott volt az esetnél, ami bűnrészességnek bizonyul. Az elkapó ügyvédje adott ki egy közleményt az esetről.

 

Coleman mindenben együttműködött a hatósággal, és továbbra is a szolgálatukra áll, ha a segítségére van szükség. Ő nem vett részt a fizikai bántalmazásban, ezt szögezzük le. Akár bátorította az elkövetőket, akár csak tanúja volt az egésznek, de ő nem bántotta az áldozatot.

 

A rendőrség továbbra is vizsgálja az ügyet, és könnyen lehet, hogy Coleman is büntetésben részesül az esetből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!